FAQ

1. Welke methode hanteren jullie?
Ons product is een uniek wasmiddel dat uit de beste zepen, glijmiddelen en speciale polymere glansformule. Het vuil wordt als het ware losgetrokken van het oppervlak van uw auto. Daarna zullen wij het vuil met een vochtig microvezel afnemen. Met een droog microvezel doek brengen wij vervolgens de glans naar boven. Het reinigt, beschermt en geeft de auto een mooie glans. Uw auto wordt gewassen, gedroogd en gewaxt in een wasbeurt.

2. Werken jullie echt zonder water?
Wij verbruiken minder dan 10 liter water per reiniging in het gehele proces: Incl. aanlenging van producten en machinewas van microfiber doekjes. Dit is veel minder dan een reguliere wasbeurt.

3. Waar en wanneer komen jullie mijn auto reinigen?
Wij komen op locatie waar en wanneer u maar wilt. Wel is het belangrijk dat wij goed bij uw auto kunnen komen en wij elk portier kunnen openen. Bij harde regen, onweer, sneeuwval of hagel dienen we een andere afspraak te maken.

4. Laat het wassen geen krassen achter in mijn lak?
Onze producten werken gegarandeerd krasvrij en kunnen in beginsel in alle omstandigheden worden gebruikt. Alleen wanneer uw auto langdurig niet is gewassen en er sprake is van aangekoekt vuil is voorzichtigheid vereist, net als met andere reinigingsmethoden. Daarnaast bevatten de producten bestanddelen die het vuil van het oppervlak “losmaken”.

5. Moet er iemand aanwezig zijn als mijn auto wordt gewassen?
Nee dat is niet vereist. Wel moeten we bij uw voertuig kunnen. Daarbij is het verstandig als u of een contactpersoon telefonisch bereikbaar blijft.

6. Moet mijn auto  leeg geruimd zijn?
Voor het beste resultaat bij reiniging van uw auto aan de binnenkant is het beter als deze leeg is als wij langskomen. Wij reinigen uitsluitend de delen van uw voertuig waar we bij kunnen (we komen niet aan uw bezittingen, papieren op dashboard etc.) Wasmijnauto.nl aanvaard geen aansprakelijkheid ingeval van verloren of gestolen objecten

7. Als mijn voertuig al eerder een speciale wax behandeling (carrosseriebehandeling) heeft gehad?
Dit is geen probleem, onze reinigingsmethode is in zo’n geval ook gewoon mogelijk en zal uw auto net zo goed beschermen

8. Hoe lang duurt een wasbeurt?
Wanneer wij alleen de buitenkant van uw auto zullen reinigen zal de was tijd gemiddeld 30 minuten zijn. Afhankelijk van de grote van de auto zal een reinigingsbeurt van interieur+ exterieur gemiddeld 60 minuten duren.

9. Wat als het regent na een wasbeurt?
Onze was methode zorgt ervoor dat uw auto wordt gewassen, gepoetst en wordt beschermt door een was laag. De speciale was laag zorgt ervoor dat bij regen het water gemakkelijk van de auto afglijdt.


Archief